Despre Echipa Confidas

Despre noi

O companie românească menită să ajute antreprenorii performanți

Ce este Confidas?

 
Confidas este platforma inovativă și orientată către client care ajută companiile să raporteze incidente de plată, să verifice orice companie din România și să înțeleagă mai bine care este riscul comercial pe care și-l asumă. Platforma noastră online ajută companiile să încaseze facturile la timp, să recupereze facturile neîncasate fără costuri și să facă decizii de business mai informate.

Oamenii din spatele Confidas

Confidas este cel mai prietenos soft de analiză a riscului comercial, folosit de profesioniști din toate domeniile. Suntem o echipă puternică formată din 10 oameni dedicați care au muncit din greu pentru a ajuta companiile din România să fie plătite la timp. În poză este doar o parte din echipa noastră
Facem mediul de afaceri mai sigur! Afacerile nu vor mai fi nevoite să pună lacătul din cauza clienților rău-platnici!
Construind cel mai prietenos sistem de raportare a incidentelor de plată am reușit să lansăm biroul de credit pentru persoane juridice Confidas și să ajutăm companiile să evite colaborările frauduloase.”
Ne respectăm principiile și ne facem treaba cu atenție la detalii și profesionalism. Suntem o echipă tânără și avem o motivație extraordinar de mare să ajutăm companiile să crească sănătos prin intermediul datelor calitative.

Date de la membrii comunității și din surse publice

Proiect co-finanțat de Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014–2020. Conținutul nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cât de bine îți cunoști clienții?

Vinde cu încredere și diminuează-ți riscul comercial prin verificarea clienților și a prospecților