Confidas a semnat un parteneriat cu Raiffeisen Bank

Platforma Confidas a încheiat un parteneriat cu Raiffeisen Bank

by
03-06-2019

Platforma Confidas oferă date actualizate pentru peste 600.000 de firme active și trimite automat alerte privind restanțele de plată ale firmelor.

 

BUCUREȘTI, 4 iunie – Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu platforma Confidas pentru că își dorește să contribuie la transparentizarea pieței IMM și să-și ajute clienții să aibă acces la surse de informare de încredere despre date financiare și juridice referitoare la firmele din România.

Startup-ul Confidas administrează o platformă unică în România care colectează informații de la firmele din piață despre comportamentul de plată și respectarea angajamentelor companiilor cu care lucrează fiecare. Cu ajutorul platformei Confidas, IMM-urile partenere se pot informa despre plățile restante ale firmelor, despre cazurile de recuperări de creanțe, despre dosarele aflate pe rol în instanță, dacă există situații în care compania apare în evidențele ANAF cu obligații fiscale restante sau dacă a câștigat contracte de achiziții publice.

 

Fotografie de la momentul semnării parteneriatului.

De la stânga la dreapta: Iulian Dobrinoiu (Raiffeisen Bank), Eduard Burghelia (Confidas), Raluca Nicolescu (Raiffeisen  Bank), George Farauanu (Confidas)

 

„Această colaborare e o consecință firească a strategiei băncii de a colabora cu companiile tinere și inovatoare care dezvoltă soluții ce aduc valoare adăugată clienților noștri. În acest sens, ne bucurăm să avem primul parteneriat încheiat cu startup-ul Client Risk SRL, dezvoltatorul platformei online Confidas, un instrument complementar, care poate fi utilizat ca un sistem de informare/avertizare în cadrul relațiilor comerciale dintre companiile locale. Credem că acesta este un punct de pornire pentru integrarea altor funcționalități conexe activității IMM”, a declarat reprezentantul Raiffeisen Bank - Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM.

 

,,Ne bucurăm că Raiffeisen Bank a ales să ne sprijine în misiunea noastră de a face mediul de afaceri mai sigur pentru antreprenorii corecți, arătând ecosistemului că este o bancă deschisă la parteneriatele cu fintech-urile locale. Colaborarea cu Raiffeisen Bank ne motivează să căutăm noi soluții inovatoare care să ajute IMM-urile să își cunoască mai bine partenerii de afaceri. Este un nou pas în dezvoltarea Confidas. Lansată în urmă cu doar patru luni, platforma a ajutat până acum peste 3.000 de antreprenori să verifice firmele cu care intenționau să colaboreze”, a declarat Eduard Burghelia, fondatorul Confidas. Cu ajutorul Confidas, IMM-urile partenere se pot informa cu privire la plățile restante al firmelor, dacă au fost deschise cazuri de recuperări creanțe de către o societate specializată, dacă există dosare pe rolul instanțelor de judecată, sau situațiile în care compania ar apărea în evidențele ANAF cu obligații fiscale restante ori dacă aceasta a câștigat contracte de achiziții publice.

Puteți vedea cum funcționează platforma Confidas urmărind această scurtă animație video: https://www.confidas.ro/storage/Confidas_10.mp4

 

-----

Despre Confidas

Misiunea Confidas este aceea de a face mediul de afaceri mai sigur pentru antreprenorii cinstiți, iar platforma colectează date legate de facturile neplătite direct de la micii întreprinzători. În mai puțin de patru luni de la lansarea primei versiuni de test, Confidas a ajutat peste 3.000 de antreprenori să verifice firmele cu care intenționau să colaboreze înainte de a încheia contracte. Membrii platformei Confidas au înregistrat plăți restante de peste un milion EUR. Confidas a fost creată de Eduard Burghelia, un tânăr antreprenor în varsta de 21 de ani, desemnat recent de comunitatea de business din România drept „Tânărul antreprenor al anului”.

 

Despre Raiffesein Bank

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața din România care oferă o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară pentru peste două milioane de clienți prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) și internet banking (Raiffeisen Online)

Despre Confidas

Bine ai venit pe blogul Confidas!
Aici vei găsi sfaturi de la experți și informații utile afacerii tale.


Confidas este o platformă cu milioane de date despre companiile din România și îți permite să expui public companiile care nu te-au plătit la timp. Utilizatorii noștri au acces la rapoarte de credit, primesc alerte legate de starea financiară a clienților lor și înregistrează incidente de plată pentru a recupera facturile neîncasate mai rapid.


Află mai multe despre Confidas – click aici
Abonează-te la newsletter!
Alătură-te celor peste 500 de companii care primesc cele mai bune sfaturi de business
Următește Confidas
Categorii

Cât de bine îți cunoști clienții?

Vinde cu încredere și diminuează-ți riscul comercial prin verificarea clienților și a prospecților